На 1-ви май бе даден официален старт на футболното училище на ПФК Локомотив Пловдив. Всяка сряда и петък малчугани от първи до четвърти клас ще имат възможност да изпитат насладата от футбола, водени от квалифицирани треньори от детско-юношеската школа на “черно-белите”.

Откриването на футболното училище се състоя в спортен комплекс “Локомотив”. Встъпителните думи бяха на директор ДЮШ Локомотив Димитър Палазов и спортния директор Илко Пиргов.

Специални гости пък бяха петима юноши на клуба, които сега са неизменна част от първия отбор – Димитър Илиев, Мартин Паскалев, Кристиан Томов, Тодор Павлов и Петър Андреев. Те разказаха за това от къде е започнал техния футболен път, какво ги е мотивирало да се занимават с този спорт и какво е чувството да си част от представителния тим. Преди началото на заниманията петимата зарадваха децата с подаръци, снимки и автографи.

Футболното училище на ПФК Локомотив Пловдив продължава с тренировките. За повече информация и записвания: 0883684499

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space