В район „Южен“ отбелязаха 22 март – Международния ден на водата с конкурси и презентации по темата.
С интересни интерпретации ни впечатлиха участниците във фотоконкурса „Ние и водата“, който бе обявен от районното кметство. В красиви кадри всяко от децата беше пресъздало своята позиция, мисли и чувства по темата. Благодаря на всички участници за прекрасните фотографии, които получихме. Бъдете здрави и все така креативни!
Впечатляващо беше и тържеството в ДГ „Албена“, на което присъствахме днес със Зам.- кмета по „Екология и здравеопазване“ – г-н Иван Стоянов. Децата ни посрещнаха с песни, танци и стихотворения, след което приятно ни изненадаха със своите проекти свързани с различните аспекти от приложението на водата и значението ѝ за нашия живот, за опазването на нейната чистота, за водния кръговрат в природата и за нейната изключителна красота.
По покана на отдел „Екология“, Община Пловдив, представители на „В и К“ ЕООД, презентираха на малчуганите интересни факти за водата, нейните свойства и агрегатни състояния.
Г-н Иван Стоянов връчи Отличителна грамота на директора на ДГ „Албена“ – г-жа Виолета Димова, за добрата организация и отличното представяне на целия колектив.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!