Destiny

Шокиращ инцидент: Шофьорка полетя със своя BMW M4 зрелищно над пътя ВИДЕО

Камерите в жилищен район в Калифорния в САЩ са заснели потресаващ инцидент, при който скоростта на колата e била страховито висока. Шофьорката дори не се опитала да забави скоростта преди кръстовището.

Полицията подозира, че 27-годишната собственичка на BMW M4 Марисела Овал е шофирала в състояние на алкохолно и наркотично опиянение.

В резултат на произшествието няколко коли, паркирани отстрани на пътя, са повредени. Автомобилът, предизвикал инцидента, е напълно унищожен. За щастие самата шофьорка не е пострадала. Въпреки че сега я очаква съд.

CBS Лос Анджелис съобщава, че инцидентът е станал в Лонг Бийч, Калифорния, около два сутринта. Драматичното видео от камерата на кръстовището показва как M4 излита във въздуха, откъсвайки огромен каменен блок с тегло най-малко 150 килограма.

Автомобилът BMW и камъкът са повредили няколко автомобила по време на приземяването. Местният жител Марселино Руиз, който е собственик на две от колите, пострадали при катастрофата, смята, че жена може да е шофирала със скорост около 70 мили/ч (112 км/ч) в жилищниа район. /auto.blitz.bg

 

 

Media

Banner 468 x 60 px