Destiny

Владислав Горанов: Това беше вот за премиера на първо място

Кампанията на БСП не беше насочена в това да дава отговори, а дискредитира политическия модел. Хората очакват резултати за себе си, а не негативна кампания. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов. "Втори пореден път социолози даваха предимство на БСП, но те успяха с кампания, която отдалечи хората от политиката, да намалят активността и да намалят резултата си", добави той.

"Извадихме си много изводи, осъзнахме грешките си. Все пак кампанията, която беше позитивна, даде резултат. Рано е да се радваме. Лидерът ни ще реши дали ще има прошка за грешките, които можеха да еврозират партията”, каза той.

„Това беше вот за премиера на първо място и на второ място, че структурите успяха да се мобилизират, под въздействието на насоките му. Борисов е фактор, който всеки обича да подценява и точно тогава той се появява”, каза Горанов и добави, че не мисли, че Бойко ще се оттегли скоро от политиката.

"Не му е време да си тръгне. Не виждам Борисов да се оттегли в следващите години. Мисля, че може да управлява още много дълго време."

Banner 468 x 60 px