“ФК Асеновец се раздели с Веселин Филипов. Ръководството изказва благодарности на Веско Филипов, под чието ръководство отбора се утвърди във “В” група, след завръщането си от “селските” групи.Начело на тима застава доскорошният футболист в клуба Йордан Ковачев. Новият старши треньор е уредил вече 4 контролни срещи – с Атлетик (Куклен), Свиленград, Секирово и Оборище (Панагюрище), като се търси съперник за още една контрола до началото на сезона”, информираха от клуба.

Асеновец напускат и няколко футболисти – Пламен Коларов, Мирослав Кайряков, Мутлу Алиев, Никола Праматаров и Димитър Законов, който премина в Дунав (Русе).

“ФК Асеновец пожелава успех на всички тях и много здраве. В момента се работи по селекцията, като се водят преговори с футболисти със солиден опит в професионалния и аматьорски футбол”, добавиха от тима от Трета лига, заемащ oсмото място.

banner

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!