Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов – Боряна Рангелова сензационно обяви пред Софийския районен съд, че няма спомен да е била бита от него.

20-годишната перничанка дава показания близо 3 часа, в които объркано и разпиляно разказа за житейския си път и любовните й отношения с Васил. Младата жена обясни, че е имала конфликт с Васил, след като скъсали, защото той посочил като адрес на изпълнение на мярката „домашен арест“ нейната квартира, където до преди това двамата живеели заедно.

След като се разделили обаче Васил се заселил трайно при чичо си – ветеринарния лекар д-р Васил Михайлов. Боряна свидетелства, че чичото и бащата на Васил – пернишкият прокурор Бисер Михайлов са опитвали да й въздействат и са й давали указания какви точно показания да дава и как да говори в хода на досъдебното дело.

banner

На предходното заседание самият Васил Михайлов обясни, че не той, а Боряна го ревнувала и затова скалъпила обвиненията срещу него. Боряна пък твърдеше, че е била бита и заплашвана, защото докато Васил е лежал в ареста разбрал, че се е срещала с Никълъс Тодоров.

Според Васил Никълъс и давал марихуана, а в замяна Боряна преспивала с него. Самият Никълъс обаче твърди, че е бит от Васил и че си има сериозна приятелка – Белослава Йорданова, която също е свидетел по делото, тъй като е видяла как прокурорския син налита на приятеля й, пише Телеграф.

От показанията на Никълъс и Белосвала стана ясно, че Васил е правил вулгарни клупове с насилие. На един от тях се вижда как Васил е сваля гащите на младежа, удря го по задника и крещи: “Брат, искам да ти се измоча (изпикая б.а) на главата, ама нямам капка”.

Ден по-рано пък след близо 6-часово заседание Районният съд в Дупница остави в ареста Васил Михайлов по обвинението, че е заплашил бившата си приятелка с убийство. Адвокатът му Любомир Таков настоя за отвод на съдия Маргарита Алексиева. Според юриста съдийката е пристрастна тъй като съпруга й е адвокат, който е службено ангажиран като адвокат на роднина на задържания по друго дело. Отводът обаче не е бе приет.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!