Незабавната проверка е предприета в петък от служители на сектор „Пътна полиция” в Пловдив, непосредствено след преглеждане на видеозапис, разпространен в медиите.

На предоставения от очевидец клип се вижда как по време на движение шофьор на автобус от градския транспорт държи в скута си дете на видима възраст около 6 години, което направлява волана. В рамките на предприетите действия още същия ден е установен и призован да се яви в сградата на сектора въпросния служител в една от транспортните фирми, обслужващи  маршрутни линии в областния град.

От неговите обяснения и свидетелските показания на автора на клипа е изяснено, че ситуацията се е развила към 19 ч на 21 октомври т.г., на ул. „Съединение” в жк „Тракия”. Затова че е предоставил управлението на пътното превозно средство на малолетно лице, на водача е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!