Подозират златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска, че е използвала неправомерно храна и телефон в “Игри на волята“. Този слух обикаля в социалните мрежи, откакто водещите на предаването обявиха в събота вечерта, че има измама, извършена от един от участниците, пише България Днес.

Димо Алексиев и Ралица Паскалева показаха храна, която тайно и в разрез с правилата е била консумирана. Обявиха демонстрацията като „изложбата на срама“.
В анонса не беше посочено кой е съгрешилият участник, но в онлайн пространството вече има предположения и част от тях са за Ситнилска. И докато беше показано неправомерно използвана храна, то има сериозни съмнения, че в предаване е внесен и телефон, което също е абсолютно забранено.

„Това е най-голямото и безцеремонно нарушение в историята на „Игри на волята“, за което има едно единствено решение: „Ти си първият участник в историята на предаването, който е изгонен служебно“, обявиха водещите Димо и Ралица, но лицето на грешника не беше показано. Подобна скандална ситуация с нерегламентирана храна в „Игри на волята“ имаше преди две години. Тогава стана ясно, че племето на Шампионите си е похапвало на Дивата река. Бяха показани кадри как участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет благодарение на скрит в гората чувал, пълен с храна. Капитанът на племето Александър първо отрече, но после агресивно призна, за което получи наказание служебна номинация, която участникът не прие и напусна играта.

banner

Шампионите загубиха името си и след скандала бяха наричани Жълти. Развръзката за драмата от този сезон ще стане ясна тази вечер, като и дали изобщо Ситнилска е замесена, или става въпрос само за слух в социалните мрежи.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!