Стана ясно кой е удавилият се врачанин на плажа „Хармани“ в Созопол. Това е 42-годишният Людмил Лазаров, съобщава BulNews

Трагедията се разигра в неделя.

Човекът отишъл на почивка заедно с двете си деца и майка си, тъй като е разведен. Във фаталния ден четиримата били на плаж, когато той видял, че едно от хлапетата започнало да се дави и се втурнал да го спасява. Мъжът успял да изкара детето си над водата, но за съжаление той се удавил.

banner

Свидетели на случващото се веднага повикали линейка на плажа. Тялото на мъжа било извадено от бурните води на морето, а спешните медици направили всичко по силите си да върнат Людмил към живота, но за съжаление, без успех.

Людмил е бил работник във фирма за поставяне на слънчеви панели в Холандия, а преди малко повече от година отворил собствен цех за интериорни камъни за вътрешна декорация в село Нефела.

В момента тялото на мъжа е в моргата на бургаска болница, където ще бъде извършена аутопсия. След като Съдебна медицина освободи трупа, той ще бъде транспортиран във Враца, за да бъде погребан.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!