Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров запази позиции в световната ранглистата на ATP. Хасковлията, който не участва в турнири през миналата седмица, остана с актив от 1690 точки на 19-ото място.

Гришо стартира участието си на US Open утре (вторник) срещу Алекс Молчан от Словакия. Мачът ще бъде първи между двамата и е част от сутрешната сесия на турнира, което е добра новина за феновете на тениса у нас, като ще стартира около 19:30 часа наше време. Срещата е втора от програмата на корта, като преди тях има двубой от женската схема между Ашлин Крюгер (САЩ) и Мари Боузкова (Чехия).

В топ 10 на сингъл при мъжете няма промени. В челната тройка остават Карлос Алкарас (Испания) с 9815 точки, пред Новак Джокович (Сърбия) с 9795 точки и Даниил Медведев (Русия) с 6260 точки.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!