Иракският футболист Абдула Талал Хамид изчезна безследно, след като преди няколко дни подписа договор с хърватския Горица. В края на миналата седмица 27-годишното ляво крило е заминал за Унгария, за да вземе необходимите документи за регистрацията му в новия отбор.

За последно Хамид играеше за втория тим на Залаегерсег, с който подписа през пролетта. Той е говорил с мениджъра си, след като е оформил всичко необходимо и се канел да потегли за Велика Горица, за да започне тренировки с новия си отбор.

От тогава футболистът, който има и шведско гражданство, е в неизвестност. Полицията в Унгария е успяла да намери неговия автомобил, но от Абдула Талал Хамид няма и следа. Една от работните хипотези за органите на реда е отвличане.

banner

„Нашият нов играч Абдула Талал Хамид е напуснал Будапеща в посока Велика Горица на 21 август (понеделник) и оттогава следите му се губят. За изчезването му се уведомили унгарската полиция, която е намерила неговия автомобил – бял „Порше Тайкан“ с шведски номера. Заедно с неговото семейство молим всеки, който има някаква информация, да се свърже с най-близката полицейска служба. Искрено се надяваме, че всичко ще завърши добре и Хамид ще се появи скоро във Велика Горица“, пише в съобщението на хърватския клуб.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space