Destiny

Йосип Томашевич може да увеличи заплатата си със 75%

От "Лаута" разкриха интересна подробност около преговорите между Локомотив (Пловдив) и Йосип Томашевич за нов договор.

Хърватинът, който е силно желан от треньора Бруно Акрапович заради универсалните си качества, е получил предложение за увеличение на заплатата с цел и75%. Той обаче е имал една седмица да приеме предложението, а се е забавил с отговора и това е довело до обтягане на отношенията с ръководството, пише "Меридиан Мач".

В крайна сметка, двете страни постигнаха споразумение за удължаване на контракта до 17 юли, с което футболистът ще помогне на тима за доиграване на сезона. Тепърва се очаква да се водят нови разговори за евентуалното преподписване с юношата на Хайдук (Сплит), но президентът на "смърфовете" - Христо Крушарски, едва ли ще е склонен за по-голямо възнаграждение.

Бруно Акрапович пък държи в отбора за новия сезон да остане и сърбина Милош Петрович, но проблемът при него е, че заема място за чужденец извън ЕС.

Междувременно, карантината на Давид Малембана изтече и още от неделя той вече тренира със своите съотборници. Босненският треньор на носителя на Купата на България работи и индивидуално с основния си футболист, за да го вкара по-бързо във форма.

Banner 468 x 60 px