Destiny

Капитанът на Ботев: Има настроение, чакаме мачовете с нетъпение

Лъчезар Балтанов бе гост в предаването "Домът на футбола" по "Диема". Капитанът на Ботев (Пловдив)  каза, че "канарчетата" имат силите да отстранят ЦСКА в турнира за Купата на България.

"Обстановката започва да се подобрява. Надявам се вече да се завърнем към нормалния живот. Настроението в отбора започва да се приповдига и започнахме да правим това, което обичаме. Чакаме мачовете с нетърпение. Лошото е, че двубоите ще са без публика, защото футболът е за тях. Но се надявам, колкото се може по-бързо да се завърнат, защото обстановката ще е тягостна", заяви Балтанов.

"Независимо, че шансовете за първата шестица ги няма, ще продължим да се борим, за да заемем седмото място. Също така и в нашия любим турнир - Купата на България и да достигнем до финал. Коментираме това в отбора, защото все пак остават две седмици до първия кръг. Да изиграем мача с Ботев (Враца), а след това и с ЦСКА в турнира. Надявам се нещата да се повторят, както миналата година и да ги победим на полуфинала.

Искам да пожелая на Левски да излезе от тази ситуация и мисля, че ще успеят. Видяхме как се мобилизираха феновете им и колко много помогнаха.

Г-н Сираков е правилният човек. Работил съм с него много години. Смея да твърдя, че той е човек, който може да обедини хората и да направи отбора силен.

Пожелавам им да се спасят и да продължават да са Левски, който го знаем", заяви Балтанов.

Banner 468 x 60 px