Русия е атакувала рано тази сутрин Одеска област с ракети и дронове камикадзе. Задействали са се системите за противовъздушна отбрана в областта и пристанищния град. Областният управител съобщи за най-малко трима ранени при атаката срещу град Одеса.

Във вечерното си обръщение президентът Зеленски разкритикува руския обстрел в неделя срещу Херсон, при който загинаха седем души.

Украинското ръководство смята руските минни полета за сериозно препятствие

banner

„Руските окупатори нанесоха брутални удари в Херсонска област. Има жертви, има ранени. В девет часа сутринта обстрелваха с артилерийски огън село Широка Балка. Петима души са убити. Сред тях е и бебе момиченце, само на 22 дни. Братчето ѝ, което е било само на 12 години, е откарано в болница. За съжаление не успели да го спасят и е починал от получените наранявания. Майката на децата е била само на 39 години и също е загинала“, заяви украинският президент Володимир Зеленски.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space