Локо победи трудно с 1:0 последния в класирането Пирин в мач от 5- ти кръг на efbet Лига.

Двубоят започна силно за черно- белите и още в 1′ Димитър Илиев бе изведен отлично от Джовани, но ударът му бе спасен от вратаря на домакините.
В 22′ Георги Минчев открадна топката от защитник на Пирин и се озова сам срещу Ковальов, Мартин Бачев го събори пред наказателното поле и получи директен червен картон.
Останал с 10 човека Пирин създаде няколко чисти положения. В края на първата част Юго Комана се откъсна от защитата на Локо, но не успя да уцели вратата.
Локо отговори със страхотен удар на Христо Иванов, спасен от Ковальов.
През второто полувреме Кондраков остана сам срещу Хорхаш, но стражът на черно- белите показа страхотен рефлекс и успя да избие с крак. Удар на Дюлгеров с глава премина на сантиметри от вратата на Хорхаш.
Димитър Илиев можеше да открие резултата в 65′, когато отново се оказа сам срещу Ковальов, но ударът му се удари от външната страна на мрежата.
В 72′ главният съдия Петър Кузев отсъди дузпа за Локо, след като бе повикан от ВАР да разгледа ситуация, в която топката се удря в ръката на Дюлгеров.
С огромно самочувствие Джовани изпълни перфектно в горния ляв ъгъл и донесе 4- та поредна победа на Локо.
Така черно- белите продължават да са едноличен лидер в класирането с 13 точки, а в следващия кръг приемат Арда.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!