Кошмар за Милан: Ибрахимович с тежка контузия на тренировка!

Много неприятни новини за Милан по време на днешната тренировка на отбора. 

По време на двустранна игра звездата на тима Златан Ибрахимович е получил тежка контузия, като първоначалните информации са, че е възможно да е скъсал ахилес или най-малкото да има тендини (възпаление).

В близките часове се очаква по-подробна информация след допълнителни тестове, но ако опасенията се окажат верни, то шведът най-вероятно няма да може да доиграе сезона за "росонерите". 

 „Днес Ибра спря по време на тренировъчен мач в края на сесията. След преустановяването стана ясно, че е усетил болка в крака и усеща отново напрежение в прасеца. Нещо, което го мъчи още от началото на календарната година”, каза журналистът Пепе Ди Стефано.

„Има възможност да става въпрос само за напрежение, но има и слухове, че може да има проблем с ахилесовото сухожилие. Трябва да внимаваме какво говорим, но е нужно да споменем този факт”, каза още той.

Припомняме, че нападателят пристигна в Милан през зимата, след като напусна преди седем години и след идването му тимът заигра доста по-добре и успя да се закрепи в местата, даващи право на участие в Европа. 

Banner 468 x 60 px