Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов говори пред медиите в Пловдив във връзка с убйството на Георги в Цалапица.

“Да, днес има засилено полицейско присъствие, включително и жендармерия, причината за това е извършване на следствен експеримент. Работим в тясно сътрудничество със службите на страните, в които смятаме, че пребивава извършителя т на това тежко престъпление. Надявам се в най- скоро време той да бъде заловен, докаран тук и осъден за престъплението.
Продължава да тече проверка в управлението в Стамболийски. Ще бъде безкомпромисен към всички служители и ако има тежки нарушение, ще носят и наказателна отговорност.
Почти сугурно настоящият директор, който е временно отстранен, няма да продължи да работи на този пост”, заяви Калин Стоянов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!