Луната е в знак Овен до 21:32ч.

Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни. Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло сега са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, могат да се държат по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Луната в знак Овен психологически “добавя масло към огъня”. Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат във всеки момент с нова сила.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

banner

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Следете знаците през деня и ги възприемайте като указание за нещо.

Символ на деня са Костенурката, Два съда с жива и мъртва вода, символизиращи времето, мъдростта, пасивността. Девиз на деня е “Бързайте бавно”. В този ден ще успеят тези, които не бързат. Да се избягва всяка активност, прибързаност, суета.

Не трябва да се започва нищо ново, но трябва да се завърши започнатото. Да не се правят нови планове, да не се хабят излишни сили. Да се избягват случайните контакти. Денят е пасивен, вътрешен, съзерцателен, период на самота, концентрация, въображение, себезадълбочаване, повишаване на духовността, развитие на чувствителността. Много е добре да го прекарате в уединени размисли, по-добре сред природата и особено близо до вода. Денят е свързан с раджа йога, работа с мислите и съзнанието. Препоръчително е да следите всичко, което чувате през този ден. Добре е да се съсредоточите и да се опитате да спрете вътрешния диалог, да се откажете от всичко празно и суетно.

Душевният свят сега е много уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Бързият секс сега не се препоръчва. Подходящ е чувственият и бавен секс. Може да създадете романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовна игра да се пие малко червено вино, после започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!