Сериозна среща изисква участие на лидерите, заяви в кулоарите на парламента Николай Денков от “Продължаваме промяната” преди днешната среща между ПП-ДБ и Мария Габриел, на която стана ясно, че ще присъства и ръководството на ГЕРБ-СДС.

По думите му без общо участие на всички лидери ще се създадат излишни интриги. Денков поясни, че е отговорил на Десислава Атанасов, че днешният ден не е подходящ заради отсъствието на Кирил Петков и Асен Василев, които са в чужбина.

“Затова предлагаме петък в 17 часа. Явно за тях тази среща е проформа. Ако не ги интересува дали основните лидери присъстват, това не е истинска среща. Говорим за обсъждане на бъдеща конструкция за правителство, която Мария Габриел би трябвало да ни представи, редно е в такъв случай разговорите да бъдат лице в лице”, каза още Николай Денков.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!