Ще има лидерска среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, но когато двете коалиции са готови за това. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след срещата си с партия „Възраждане”.

„ПП и ДБ могат да си говорят само с нас – това видях днес. Едно такова голямо мнозинство има дни наред да продължи да работи по съдебна реформа, по правосъдието, икономиката, финансите, ПВУ. Най-лесно е да кажеш „Не”, но ние продължаваме търпеливо”, допълни Борисов.

Той подчерта, че вече знае за какво може да разчита на всяка парламентарно представена партия и уточни, че е обнадежден. По думите на бившия премиер трябва да се изчерпат всички опции между първите две партии в НС. „Винаги в света това носи най-голямо спокойствие, сигурност и до голяма степен дължина на съществуването на едно правителство”, допълни Борисов, предава Nova.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!