Destiny

Тодор Неделев продължава да дразни, ще продължи и да наказва!

В Ботев си отстояват интересите и станаха алчни. 

Днес турският журналист Хасан Тюнчел, който е близък до Трабзонспор, обяви, че Тодор Неделев имал желание да облече екипа на клуба от черноморския град, но от Ботев са се отметнали от първоначалната договорка и са поискали значително по-голяма сума, за да пуснат звездата си.

Тюнчел твърди, че в началото Ботев са били съгласни да пуснат Неделев под наем до края на сезона срещу 100 хил. евро, но след това се намесили няколко мениджъра, които претендирали да получат част от сумата. Така Ботев поискал 500 хил. евро за наема на 27-годишния футболист, което отказало Трабзонспор.

Дали това е така или не можем само да гадаем, най- нормалното нещо е турския журналист да се изкаже в защита на турския отбор.

Родните медии обаче веднага гръмнаха със заглавия от типа "Алчността на Ботев провали трансфера на Неделев".

Първо в цялата ситуации самият Неделев отрече да се е разбирал с Трабзонспор.

И в крайна сметка дори и Ботев да иска висока цена е напълно в правото си. Жълто- черните не са длъжни да се разделят без пари със звездата си заради който и да било отбор.

Самият Тодор Неделев пък е трън в очите на столичните медии заради многократните си откази да иде в "грандовете" Левски и ЦСКА и да се "развива".

Banner 468 x 60 px