Продължаваме промяната и Демократична България си направиха техническа коалиция по една единствена причина – да се опитат да станат първа политическа сила, за да саботират съставянето на кабинет и да има избори наесен.

Смятат, че ако има избори 2 в 1 с местните ще могат да вземат местната власт в България и така да излязат от изолацията, в която са изпаднали. Това сподели при среща с граждани Десислава Трифонова – трета в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-град за предстоящите избори за 49-то Народно събрание.
Според нея тази техническа коалиция е готова да „счупи” държавата и икономиката, но да постигне целите си. „Доказателство затова е и фактът, че от началото на кампанията виждаме от тях само общи лозунги с розови обещания и черен пиар. Съвсем целенасочено се опитват да рушат всички мостове за съставяне на кабинет след изборите, за да създадат още по-голям хаос и разруха” , каза още Десислава Трифонова.

За стабилна България отново на 2-ри април гласувайте с № 2, призова тя.

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!