Луната е в знак Водолей до 06:57ч на 20 февруари

Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, което им е противно. Не се препоръчва сега да се товарите с много отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Има вероятност от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система. Избягвайте да вървите на дълги разстояния, не стойте дълго време прави.

banner

Един от най-тежкитe и опасни дни на лунния месец. Смята се, че в този ден се активират тъмните сили на астрално равнище. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Занимавайте се само с обичайните и необходими битови и житейски цели.

Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и на страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции. Старайте се да не приемате много лично нещата. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти.

Не е подходящо за големи покупки. Ако влагате в нещо пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи могат да се окажат безполезни и ненужни. Избягвайте да посещавате масови мероприятия, както и пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на физическото тяло и дома. Правете си всякакви защити. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не стигат до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от секс. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път. Вместо да получите удоволствие и наслада, може да останете силно разочаровани.

Подстригване не се препоръчва.

Добре е навсякъде около вас да има много светлина. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко тъмно ъгълче.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!