Destiny

Желко работeл по 15 часа на ден, не бил за пари в Ботев, но взима 20 бона заплата

"През първото полувреме играхме добре. Изпуснахме две чисти ситуации. Ние сме единственият отбор, който няма вкаран гол от нападател. Тренираме през седмицата завършващия удар. Получихме два комични гола." Това каза треньорът на Ботев Желко Петрович след загубата от Черно море.

"Работя всеки ден по 15 часа за Ботев. Не можах да си обясни какво стана през второто полувреме. В съблекалнята на почивката играчите си крещяха и викаха в съблекалнята кой не е вкарал. Не може играч с международен опит да изпуска такива положения. Имайте предвид, че играем без крила и се налага бековете да играят като крила. Трябва да попитате ръководството какво мислят те за работата ми. Вярвам в позитивната развръзка и в един мач ще се отпуши всичко.

Мисля, че ръководството вижда, че правя всичко възможно всеки ден", заяви Петрович.

"Когато имаш 500-процентови шансове и не вкараш. Искам напрежението да е върху мен, а не върху играчите. Загубите само ме мотивират повече. От 15 години съм треньор, никога не съм се отказвал. Нека видим какво ще стане през декември, когато отвори трансферния прозорец. Не съм тук за пари, тук съм заради Ботев", заяви Петрович, който по информация на PlovdivNews.bg взима 20 000 лева заплата.

 

Banner 468 x 60 px