Destiny

Желко Петрович: Не бих минал на детектора на лъжата, защото няма какво да крия

Не заслужавахме да паднем. Първото полувреме играхме много добре, дори по- добре от съперника. Дори трябваше да имаме минимална преднина. Загубихме мача без съперникът да е създал кой знае какво. Това каза треньорът на Ботев Желко Петрович след загубата от ЦСКА. Той беше бесен при гола на армейците и дори изрита голяма кофа за боклук при попадението.

"На почивката си говорихме, че не трябва да позволяваме на съперника да ни притиска и да държим топката. Разочарован съм, защото загубихме мач, в който не трябваше да падаме".

"Тодор помагаше в дефанзивен план. В предни позиции знаем какво може, но днес не съумя да го направи и не само той. Беше тежък мач".

"Аз съм тук да съм треньор. Какви са решенията на ръководството трябва да питаме тях. Във вторник чух че има нещо такова, но незнам. Аз не съм минал на детектора. Аз няма какво да крия и няма нужда да минавам на детектора на лъжата. Не бих се и съгласил, защото не крия нищо. Не знам защо футболистите бяха подложени на това", заяви Петрович по повод детектора на лъжата.

 

Banner 468 x 60 px