Четирима са играчите, които ЦСКА 1948 почти сигурно ще привлече от Локомотив (Пловдив). За двама от тях вече са писа. Това са звездата на “черно-белите” и голмайстор на тима Бирсент Карагарен, както и десният бек Матеус Силва. За тях двата клуба вече са постигнали окончателна договорка, като остава футболистите да уточнят личните си условия.

С това обаче обезкървяването на “смърфовете” от страна на ЦСКА 1948 няма да спре. Столичани са започнали преговори за привличането на още двама играчи. Това са централният защитник Райън Бидунга, както и офанзивният халф Джовани. Вероятността и те да се озоват в клуба, домакинстващ в Бистрица, е доста сериозна. Не е изключено Матеус и Карагарен да бъдат обявени официално от ЦСКА 1948 Сф до часове.tema sport

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!