Луната е в знак Дева от 10:47ч до 21:50 на 16 декември

Ключови думи в тези дни са: отговорност, ред, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

banner

Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Ден за активни действия, за творчески подем и вдъхновение. Подходящо за вземане на отговорни решения. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Възможно е да получите интересни предложения.

Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено започва да тежи. Подходящо време за общи семейни дела, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения.

Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението.

Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално.

Слънчев календар – 29 слънчев ден – Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за думите, които изричате.

В този ден, ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че Висшите сили ви предупреждават за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space