Големият ден за милиони футболни фенове по света дойде и днес от 16:40 часа наше време започва шоуто, което всички очакваха в последните 4 години.

Стартира световното първенство по футбол, а програмата за днес предвижда само един мач. Домакинът Катар се изправя срещу Еквадор от 18:00 часа.

Мачовете от Мондиал 2022 ще се играят на 8 стадиона, разположени в пет катарски града. За втори път в историята, след 2002 г. в Япония и Южна Корея, Азия приема най-силния футболен форум на планетата.

banner

Фаворитите са традиционните – Германия, Бразилия, Франция, Аржентина, Испания и Португалия, като не са изключени и изненади. Големият отсъстващ е европейският шампион Италия. „Адзурите“ не успяха да се класират за второ поредно световно първенство.!

За първи път на световни първенства ще бъде използвана системата за полуавтоматичната технология за регистриране на засадите, която трябва да намали до минимум спортните ситуации и оплакванията от ощетени отбори след мачовете.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!