Старши треньорът на Спортист Своге Борислав Кьосев бе афектиран след поражението с 1:2 от Славия за Sesame Купа на България. Той остана доволен от играта на своите футболисти, но бе крайно разочарован от съдийството на Васимир Ел-Хатиб.

„Приличен мач се получи. Много добре си свършихме работата. Противопоставихме се на Славия. Съдията много добре се справи. За каквото беше поел отговорност, го свърши. Такива неща влияят толкова зле, че скоро може да приключи целият български футбол“, заяви той.

„Говорих с президента и е готов още утре да си подаде оставката и ще спре да спонсорира отбора. Не може хората да си дават парите и да се гаврят по този начин с отборите, които нямат позиции. Това е пълна подигравка. Ясно е, че нито бяхме фаворити днес, нито за спечелване на Купата, но нека се решават нещата на терена, а не извън него. Два чисти гола ни отмениха. Още вчера ни бяха предупредили, че този съдия идва с мисия. Аз по принцип не вярвам на такива работи, но нещата излизат извън контрол“, продължи Кьосев.

banner

„Противопоставихме се много добре на един от водещите отбори. Чисто физически бяхме по-добре в продълженията. Изпуснахме повече положения. Залужавахме повече победата“, завърши Борислав Кьосев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!