Няма коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС. Има брой партии, които са на общо мнение, че технологията за гласуване трябва да позволява и избор от страна на гражданите. Това е – друга коалиция няма. Това коментира в студиото на „Събуди се” Томислав Дончев от ГЕРБ.

„В резултат от острото политическо говорене разделихме обществото на две половини. Едната не вярва на машината, а другата – на бюлетината. Най-лошото е, ако допуснем едната група да победи над другата. Трябва да се намери решение, което връща доверието в изборния процес”, каза още той.

По думите му двете изборни технологии имат недостатъци и предимства. „Не е хубаво да се генерира допълнително недоверие. Защото българите в един момент ще спрат изобщо да вярват, че изборите произвеждат тяхната воля”, е мнението му

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!