Шампионката от шестия сезон на „Фермата“ Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, тотално откачи, откакто за втори път влезе в предаването. В последните дни яхтената стюардеса се държи налудничаво, а вечната й усмивка все повече прилича на гримаса.

Хепи Ванче се развилня неконтролируемо, след като съотборниците й за втори път я избраха за ратай и безсърдечно я пратиха в обора да дои животните и да рине тор. За да си отмъсти, тя започна да крие личните им вещи – потули чехлите на полицая Евгени, парфюма на агронома Иван и дъждобрана на гинеколожката Мажена, и тайно изпи бирата на бившата хандбалистка Камелия.

Ваня обаче истински втрещи конкурентите си, след като в пристъп на истерия нашари фермата с червения спрей за маркиране на овцете и изписа върху тоалетната „Бъди хепи“. „Това е зловещо, налудничаво!“, коментира ужасена гимнастичката Валерия. „Откачено е!“, добави домакинята Аксения.

banner

Освен странно поведение, Хепи Ванче показа изумителна издръжливост при висенето върху четириметров дървен пилон. Яхтената стюардеса и диетологът Влад от отбор „Нови надежди“ се задържаха близо час, стиснали с ръце и крака дебелия кол, и така надвиха конкурентите си от „Стари герои“ – многодетната майка Веселка и хлебаря Чавдар. Победата донесе точка за техния тим и специална награда – богато угощение в рибен ресторант на брега на язовир Диканя.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!