Феновете на Пирин (Благоевград) използваха една от страниците си в социалните мрежи, за да изразят своето недоволство от представянето на отбора. “Орлетата” имат само една победа от началото на сезона, заради което привържениците поискаха смяна на треньора.

Ето какво гласи публикацията на “Пирин Ултрас” във “Фейсбук”:

“На вниманието на всички обичащи вековния ПИРИН

banner

Уважаеми приятели на ПИРИН. Ние феновете на този велик клуб не можем да седим безучастно или да се спотайваме около случващото се съсипване на нашия любим отбор. След 14 изиграни мача имаме само една победа и напълно бездушна и безидейна игра.

Предвид това изискваме следното:
1. Незабавно освобождаване на старши треньора Красимир Петров поради пълното му неразбиране какво е ФК ПИРИН.
2. Ултиматум към спортно-техническото ръководство и административно такова в лицето на: изпълнителен директор – Велислав Елезов, президент – Станислав Манолев, спортно технически директор – Светослав Дяков и представител на общината – Атанас Дафинов.

Да дадат до 24 часа отговори, защо отборът е в пагубно състояние и защо бе провалено отбелязването на 100 годишния юбилей?

Пирин отложи празника за 100-годишния юбилей на клуба
Пирин отложи празника за 100-годишния юбилей на клуба
Ако не получим отговори на тези въпроси, приемаме това за неуважение и акт на враждебност и ще предприемем нужните действия.

И всеки един от тях да отчете какво е свършил по повод тази организация! Срещи не желаем! Очакваме отговори на тези въпроси в писмен вид на официалната страница във Фейсбук и какво ще правят занапред?

Призоваваме община Благоевград, във връзка с гласувания от ОБС – Благоевград на 02.09.22 бюджет в размер на 50 000 лв. да организира празненства до края на годината, било то концерт или друго мероприятие от този тип.

100 години само ПИРИН!”

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!