Destiny

Ето какво каза Белия след загубата

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че една грешка е решила финала за купата на България по футбол, загубен с 0:1 от градския съперник Локомотив.

„Двубоят се разви така, че се виждаше, че всичко ще се реши от една грешка. За жалост я направихме ние. През първото полувреме имаше доста брак в подаванията ни, играта ни не вървеше, защото ние сме отбор, чиято сила е в контрола върху топката. Имаше доста напрежение и това най-вероятно доведе до този брак в действията ни“, коментира Киров.

„Не можахме ние днес да покажем нашата игра. Когато не можем да владеем трайно топката, което е нашата сила, нещата не се получават. През втората част подобрихме представянето си, но точно след една наша атака в тяхното наказателно поле последва контра и получихме този гол“, добави наставникът на Ботев.

„Като цяло се получи равностоен двубой, в който се чакаше грешка на един от двата отбора. Една грешка реши мача. Имахме доста проблеми, особено по десния фланг на защитата през първото полувреме. Затова и на почивката направихме промяна... Просто не трябваше да се допуска тази елементарна грешка в защита“, продължи треньорът на „канарчетата“.

„Тази загуба най-вероятно ще натежи. Загуба на финал от градския съперник е доста тежко, но трябва да намерим начин да излезем от ситуацията", каза още Николай Киров.

Banner 468 x 60 px