Destiny

Крушарски: Днес футболистите си танцуваха. Казах на шофьора да им каже да си платят нафтата

спортал спортал

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше в отлично настроение след нулевото равенство срещу Септември (София) и класирането на тима за финала за Купата на България. Той обаче разкритикува футболистите за представянето им в днешния двубой, в който, според него, са “измъчили терена”.

“Човек няма смисъл да живее без надежда. Винаги съм бил оптимист. Класирането за финала е награда за труда ми. Аз съм стигал много финали. Толкова, колкото вие не сте сънували. Да, сега има радост и удовлетворение. От две години сме готови за участие в Европа, но го изпускаме с една точка. Нова селекция, ако спечелим купата? Не. Тези момчета са взели една камара пари, нека си ги заслужат”, заяви Крушарски пред репортерите.

“Ако не съм убеден, че ще спечелим финала, щях ли сега да съм тук пред вас? Някога да съм казал някоя глупост? Каквото съм казал, винаги се е сбъдвало”, продължи в шеговит тон Крушарски.

“Какви положения? Днес футболистите си танцуваха… Това ако беше игра… Само мъчиха терена. Казах на шофьора да им каже да си платят нафтата. Ботев или ЦСКА? По-добре пловдивско дерби, но и ЦСКА не е лош вариант. Ще им покажем как се играе футбол”, категоричен беше босът на “смърфовете”.

Banner 468 x 60 px