Благотворително детско състезание по Airsoft – спортна надпревара, развита на базата на военни или полицейски действия в условията на абсолютен реализъм, ще се състои на 30 септември на Гребната база. То е организирано от спортен клуб “Еърсофт Пловдив” с подкрепата на Коалиция „Български възход“.

Ще се направят няколко сцени, на които деца, млади хора и възрастни ще премерят своята точност. За децата има специална награда за първия в състезанието – еърсофт реплика на пушка. Могат да участват хора от целия град и област. Посредством реплики на истински оръжия – пушки и пистолети, ще се стреля с 6 милиметрови пластмасови топчета.

Състезанието ще бъде за най-точен и бързо приключил сцените. На място ще има кутия за дарения, като средствата ще отидат при при пострадалите села от наводненията.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!