Destiny

Илиан Илиев: Не съм обиждал публиката на Ботев, а само 5-6 души

"Контузените футболисти футболисти ще ни липсват в срещата с Ботев, но сме изправени пред свършен факт. Надявам се другите играчи и тези, които ще заместят отсъстващите, да се справят в тази ситуация". Това каза треньорът на Черно море Илиан Илиев пред Spartal.bg ден преди мача с Ботев

"Труден мач ни очаква. Ботев разполага с добри изпълнители и ще е тежко. Двубоят за Купата беше равностоен, но предстоящият ще е по-различен. Нагласата ни е да изиграем добър мач и да вземем точки", коментира Илиев.

Относно напрежението с феновете на Боотев Илиан Илиев заяви: Аз се изненадах от отзвука, който се получи. Някои ваши колеги побързаха да направят новини от едно недоразумение и се създаде грешно впечатление. Не знам изобщо откъде дойдоха тези интерпретации. Истината е, казах нещо за една шепа фенове на Ботев, но аз не съм имал предвид тяхната публика, а само 5-6 души. В момента, в който давах интервю, тези 5-6 души обиждаха моето семейство. Ако тези грозни думи бяха насочени само срещу мен, нямаше да има проблем, защото съм свикнал. Но да обиждат най-скъпите ми хора, за мен бе нетърпимо.

Аз не съм обидил публиката на Ботев. Тя създаде страхотна обстановка за един футболен празник, но ако цялата им публика се идентифицира с въпросните 5-6 души, ще е жалко.

Banner 468 x 60 px