Ансамбълът на България представи новото си съчетание на две топки и три ленти, с което ще участва на Световното първенство в София от 14 до 18 септември.

Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Маргарита Василева, Радина Томова и Камелия Петрова изиграха демонстративно двете си композиции по време на международния турнир за приз „Жулиета Шишманова“ в Бургас.

„Много се вълнуваме за Световното първенство в София. Предприели сме нова тактика, направили сме много промени по съчетанията на ансамбъла, на Боряна Калейн и на Стилияна Николова. Композицията с топки и ленти на ансамбъла е нова, много по-различна от предишната“, коментира президентът на БФХГ Илиана Раева в интервю пред БТВ.

banner

Тя каза още, че България ще участва с ансамбъла, Калейн и Николова на Световната купа в Клуж (Румъния) следващия уикенд, която ще бъде последна проверка преди шампионата на планетата в българската столица.

Ансамбълът на България, Боряна Калейн и Стилияна Николова представиха пред публиката в Бургас и новите си трика за Световното първенство.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space