Destiny

Крушарски: Ако някой иска да излезе на преден план в Локо- да заповяда, аз ще давам по 200 000 лв. на година

Ние имаме поставена цел и ще си я гоним- ако не влезем в шестицата, поне да сме най- напред във втората осмица. Нашата цел е да завършим добре и догодина да имаме изграден отбор, който да се конкурира с високобюджетните отбори. Това каза босът на Локо Христо Крушарски след контролата с Локо ГО днес, предаде репортер на PlovdivNews.bg.

"Имаме шансове и за Купата. Ще се борим до края, пък каквото сабя покаже. Направили сме си плана за шестото място, за купата има 4 мача".

Крушарски: Агитките на Ботев и Локо след дерби трябва да се съберат, да пият, да се бъзикат и да се майтапят колкото искат

"Чейнджа на Магурата затвори отдавна, Честите промени на треньорите не водят до добри резултати. Направихме някои промени, но се видя, че от това файда няма. Една къща се строи дълго време и има моменти, в които тя трябва да слегне и тогава да я довършиш. Ние сме на етапа- покрива е сложен, от тук нататък трябва да търсим резултата"

Крушарски: Забранил съм на Жейнов да стъпва на Лаута!

"Аз не съм конфликтна личност, нито съм злопаметен. Срещам се с феновете, говорим, който и да ми каже нещо- приема го. Нищо, че съм на 62 години, аз още се уча".

За 4 години научих повече неща за футбола от много футболни хора, нищо че ме приличават за нефутболен човек.

Не трябва да си много футболен човек, за да ти харесва играта. Като не е интересен мача, за какво да ходиш? По- добре да си легнеш в къщи и да гледаш нещо друго".

"Ако някой дойде и предложи програма, да дойде ще я обсъдим, но да е подплатена. Аз ще давам 200 000 лева на година. Ако има някой, който да излезе на преден пла- да заповяда"

Media

Banner 468 x 60 px