Destiny

Ботев са на път да направят жестока простотия- да изпуснат най- добрия лекар, дължат му над 20 бона

От Ботев са на път да направят поредната голяма голяма простотия, разбра PlovdivNews.bg.

Жълто- черните са на път да изпуснат един от най- добрите клубни лекари в България- д-р Георги Касабов.

Много големи български спортисти се консултират с д-р Касабов при сериозни травми. Бивши футболисти на Ботев редовно звънят и ходят на консултации при него, защото познават качествата му.

Причината, поради която докторът може да напусне отбора е, че му се дължат над 20 000 лева.

Парите не са само от заплати, а и за медикаменти, които той плаща от собствения си джоб, за да не се излага пред доставчици.

Най- жалкото в случая е, че д-р Касабов получава обещания и лъжи за утре, другата седмица и т.н.

Добрият клубен доктор е повече от половин отбор и верен помощник на старши- треньора, в случая Николай Киров.

Не веднъж Белия казва "най- важното е да възстановим играчите за следващия мач", а това възстановяване минава през клубния лекар. 

Жалкото е, че някои хора в клуба така и не могат да разберат, че "Ботев" е над всичко и вместо да работят за благото на клуба, редят безумни междуличностни интриги.

Дано на днешния светъл празник, а именно рождението на великия Христо Ботев, който е патрон на клуба, някои хора да се осъзнаят и да поправят това, което са сътворили, защото примерите за глупави решения са много.

Последният е циркът, сътворен с талантливия Слави Шопов, който бе разкаран като циркаджийска мечка до италианския "колос" СПАЛ и ако не бе шума можеше да се стигне до раздяла с този уникален за България талант за жълти стотинки. И ако "колоса" искаше толкова големият ни талант, то колкото и да е клаузата за перспективния играч, сумата щеше да бъде платена, а не да залъгват юношата с обещания за титулярно място и т.н.

За Слави Шопов явно в Ботев се осъзнаха, дано получат прозрение и за д-р Касабов, както и за други простотии...

P.s. Ще се намерят няколко болни мозъка, които ще се обявят, че това е поръчкова статия и едва ли не някой ме е накарал да я напиша. За разлика от тях аз заставам с името си, воден от 40- годишна любов към "Ботев". На мен ми пука, за разлика от едни групички, по едни бензиностанции...

Ангел Георгиев/PlovdivNews.bg

 

Banner 468 x 60 px