Destiny

Илиан Илиев побесня: Втория гол на Ботев е от засада, знаехме, че този съдия така ще свири

„Като цяло, с изключение на пъвите минути на второто полувреме се получи равностоен мач. Дори изглеждахме по-добре в сравнение с други мачове”, заяви пред Диема старши треньорът на Черно море Илиан Илиев след поражението като гост на Ботев Пловдив с 1:2 в мач от 12-ия кръг на Първа лига.

„Равностоен мач. Съжаляваме, имахме ситуации и не заслужавахме да загубим, още повече вторият гол е от засада”, добави Илиев.

„Донякъде показахме и характер - върнахме се и натиснахме отбора на Ботев, имахме някои ситуации”, каза още треньорът на варненци.

„За кой ли път отново се намесват странични фактори при наша загуба и става много за 11- 12 кръга. Имам чувството, че някой не иска нещата да се случват в Черно море, което не е приятно. Остава чувство, че можеше нещо повече да вземем, но пак казвам донякъде не ни позволиха. Няма значение. Казвам, че с такова усещане оставам като знам как започнахме. Никой не се съобразява с труда на футболистите”, коментира още Илиан Илиев и продължи:

„Ние знаехме че този съдия така ще свири и си го изсвири мача. Най-лошото е, че футболистите хвърлят усилия и в един момент са обезверени. Не трябваше да допускаме втория гол, който е от засада. Не бяхме така агресивни, както през първото полувреме.” „Даде всичко, което може да се даде. На този съдия не му е за първи път и ние го знаем. Но както и да е”, добави още Илиев по повод главния съдия Георги Давидов.

Попитан за Виктор Генев и дали той ще се присъедини към варненци, Илиев заяви:

„Няма какво да разясняваме. Мисля, че не му е мястото. Нямаме никаква договорка с Виктор Генев. Той си има някакви проблеми. Не мога да коментирам".

Banner 468 x 60 px