Destiny

Адвокатът на Кристиано за обвинението в изнасилване: Пълна измислица!

24 часа 24 часа

5-кратният футболист номер 1 в света Кристиано Роналдо отвърна на удара с обвинението в изнасилване от американката Катрин Майорга с изявление на адвоката си.

Питър С. Кристиансен обявява цялата история за пълна измишльотина. Единственото вярно в нея според юриста е, че между клиентът му и Майорга има споразумение, но причините за него не са посочените. Кристиансен потвърждава позицията на Кристиано, че случилото се между него и Катрин е било по взаимно съгласие. “Документите, за които се твърди, че включват изказвания на Роналдо по повод деянието, са пълна измислица.

През 2015 г. много фирми в Европа, включително и юридически, са били атакувани от хакер, който е откраднал техни електронни данни. Той се е опитал да продаде тази информация, като една медия е публикувала някои от откраднатите документи, големи части от които били променени и/или напълно изфабрикувани абсолютно безотговорно”, казва Кристиансен в изявлението си.

Въпросната медия е германското списание “Шпигел”, което още миналата година разказа за историята, а наскоро публикува версията на Майорга за случилото се. Тя твърди, че на 13 юни 2009 г. е изнасилена анално от Кристиано в хотелски апартамент в Лас Вегас.

В началото на следващата година е сключено споразумение, според което Катрин трябва да мълчи за срещата си с Роналдо срещу сума от 375 хиляди долара. Според Кристиансен то не е доказателство за вина.

Banner 468 x 60 px