Destiny

Сагата Неделев: Беше до минути, после зимата, сега пък лятото... Явно обаче само ще го миришат

Сагата около "преминаването" на Тодор Неделев в ЦСКА няма край. След като преди дни столични медии гръмнаха, че звездата на Ботев ще се озове при столичани "до минути", по-късно стана ясно, че трансфер няма да има. Тогава дори от ЦСКА признаха, че са искали национала в редиците си, но той е предпочел да остане в Ботев.

С края на трансферния прозорец дойде друга "новина" - че Неделев ще премине на "Армията" през зимата. Днес пък "Тема спорт" пише, че трансферът на любимецът на "жълто-черната" публика вече на практика е договорен и той със сигурност ще премине в ЦСКА догодина.

"Червените" вече обявиха, че ще опитат да се подсилят с халфа на Ботев (Пловдив) през януари, но дори да не успеят тогава, то преминаването на офанзивния футболист в Борисовата градина изглежда почти сигурно през следващото лято, пише изданието.

Ръководството на ЦСКА е твърдо решено да вземе национала. Единственото, което може да провали сделката е изгодна оферта от чужбина към играча. Самият Неделев вече на няколко пъти даде индикации, че е готов да играе за ЦСКА. В края на трансферния прозорец у нас се завихри сага около национала. "Червените" излязоха с официална позиция на сайта си, в която разкриха, че още през юни са опитали да вземат халфа, но самият той е предпочел да остане в Ботев, завършва информацията "Тема спорт".

Banner 468 x 60 px