Destiny

Белия: Искам да прекъснем тази лоша серия при гостуванията на Левски

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че е важно отборът да се възползва от слабостите в играта на Левски.

„Дали Ботев е готов ще покажат бъдещите мачове. Надявам се да бъдем готови за предстоящите мачове от първенство. Контролните срещи са една важна част от тренировъчния процес. Те са възможност да се експериментират различни варианти“, коментира Киров пред гонг.

„Свършихме доста работа. Имаше контроли, в които нещата не се получиха, както трябва. При нас нямаше голямо текучество през този трансферен период. Разделихме се с определени футболисти. Надявам се да сме взели техни достойни заместници“, добави наставникът на Ботев.

„Важно е да се правят изводи от всяка една загуба. Не останах доволен от настройката на играчите при загубата от Ботев Враца. Направили сме нужните си поуки и се подготвяме за първия мач от първенството“, продължи треньорът на пловдивчани.

„Запознаваме се в детайли с играта на Левски. Вижда се промяна в играта на Левски. Имат нови състезатели най-вече в средата на терена и в атака. Надявам се ние като треньори да си свършим перфектното работата. Важно е ние да противодействаме на силните страни в играта на Левски и да се възползваме от техните слаби. Искам да  прекъснем тази лоша серия при гостуванията на Левски.“

„Изпратихме добра година, но тя вече е в миналото. Ние трябва да направим всичко възможно, за да постигнем силни резултати“, каза още Николай Киров.гонг

Banner 468 x 60 px