Destiny

Венцислав Гюзелев за мястото си във „Футболист на Пловдив 2017-а“: “Изненадан съм, но благодаря, че трудът ми е оценен!”

Нападателят на “Марица” Венцислав Гюзелев зае престижната 5-та позиция в класацията „Футболист на Пловдив за 2017-а”, изпреварвайки много свои колеги от “Ботев” и “Локомотив”.

През изминалата вече 2017-та година Гюзелев стана голмайстор на всички групи от формата на Трета лига, а след изкачването на “Марица” във Втора лига отново се представя на познатото ниво. Това не остана незабелязано от пловдивските журналисти и те класираха нападателя на 5-то място. В допитването се включиха общо 49 журналисти от 29 медии, както и по двама представители от пресслужбите на “Ботев” и “Локомотив”. На базата на предложенията и мненията на журналистите бе направена класацията. Тазгодишната анкета „Футболист на годината 2017“ бе организирана с активната подкрепа на радио Пловдив, на световната марка за спортна екипировка и спортни аксесоари Uhlsport, в лицето на Младен Стойчев – представител на компанията за България, както и на Зоналния съвет на БФС-Пловдив.

Венцислав Гюзелев коментира заетата от него позиция така: “Изненадан съм, няма как да скрия това! Но същевременно съм и много радостен от това, че усилията ми, положения от мен труд и постигнатите резултати са били оценени от пловдивските журналисти, за което искам да им благодаря! Те са хората, които отразяват мачовете и всичко случващото се в нашия град и съм приятно изненадан от признанието. За моите постижения, обаче, трябва да благодаря преди всичко на съотборниците си в “Марица” и на треньорите, с които заедно успяхме да постигнем много през отминалата година. Силно вярвам, че през настоящата ще надградим постигнатото до тук и отново ще изпълним целите си. Благодаря на всички за подкрепата към мен! Поздравявам и всички достойни футболисти, които са намерили място в класацията и особено призьорите”

Венцислав Гюзелев ще бъде основна фигура в “Марица” и през пролетния полусезон във Втора лига. Футболистът започна подготовка със своя тим в понеделник.

Banner 468 x 60 px