Спартак варна е отбор, който трябва да играе в Първа лига, казах го и миналия път. Моето мнение е че турнирът за Купата е по- труден от вътрешното първенство. Можехме да решим много по- рано двубоя, но допуснахме грешки. Радвам се че продължихме. Поздравявам играчите беше важно да продължим напред за Купата. Това заяви треньорът на Ботев Душан Керкез след победата над Спартак Варна.


„Искам да поздравя и моя колега Росен Кирилов защото съм сигурен че те ще участват догодина в Първа лига. Огромно благодаря на нашите фенове които макар във вторник дойдоха и ни подкрепиха от първата до последната минута. Надявам се че имаше малко фенове само защото е вторник, но всичко около клуба в момента е трудно. Знам че Ботев винаги е бил подкрепян много, но феновете искат футболистите да се раздават и затова се надявам всички да се върнат на стадиона“, каза Керкез.

„Аз съм човек, който никога не е достатъчно доволен, винаги искам повече и повече от играчите си. В момента не сме във формата, която искам. Имаше проблеми в нашия състав, имаме нов нападател, футболистите трябва да се адаптират. Трябва да подкрепяме нашите млади играчи, които имат и спадове в играта, нормално е. Нашата цел е да стигнем колкото се може по- напред за Купата. Независимо от съперника ние сме се подготвили за тежък мач, но първо трябва да погледнем и към предстоящите мачове за първенството. Аз съм изключително щастлив тук, имам прекрасни отношения с президента и щаба, мога да бъда тук още години, но ще видим как ще са нещата. Ивелин Попов е голям футболист и характер, нагърбва се със задачата да отърси останалите футболисти от напрежението“, каза още Керкез.

banner

„В процес сме нашите играчи да растат с всеки мач. Когато играеш за Ботев има изключителен стрес и очаквания, има футболисти, които не са играли на такова ниво досега. Йонас Тамм тренира наравно с останалите надявам се скоро да се завърне, а Диабате Сирики изчаква документи още. Видев от юношите беше много стабилен по време на подготовката и ще разчитам на него. Всички три отбора следващите мачове са много добри, имаме трудна програма, но в такива мачове се появяват големите играчи. Славия вършат страхотна работа напоследък, както и ЦСКА и Лудогорец разбира се. Откакто съм треньор не си пожелавам определен съперник, днес ние бяхме фаворит но видяхте че не беше лесно. Вярвам, че до две срещи ще можем да се борим и да победим всеки“, завърши Керкез.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space