Ще спре ли БФС Крумовград да домакинства на базата на Ботев?

ФК Крумовград постигна през тази година историческо влизане в efbet Лига. Стадионът в града обаче не отговаря на изискванията на БФС за провеждане на мач в елита и така всички услия са насочени Крумовград да домакинства на базата на ПФК Ботев в Коматево.

Чиновниците на БФС обаче се опитват да попречат на отбора да домакинства там, макар че базата на Ботев отговаря на абсолютно всички изисквания за домакинстване в efbet Лига. За разлика от стадиони руини, като тези на ФК Локомотив София и ПФК Черно море.

Южната трибуна на базата в Коматево ще бъде направена за феновете на гостуващия тим и ще бъде отворен отделен вход. Така няма да се налага да се слага временна трибуна, както беше, когато отборът на Ботев домакинстваше на своята база.

Чиновниците на БФС наистина трябва да станат от меките столчета, на които стоят по цял ден и да огледат съоръженията, на които се играят мачове от родното първенство, защото няма абсолютно никаква причина лицензът за базата в Коматево да бъде отказан, а да бъде позволено да се играят срещи от елита в Бистрица и в Пазарджик, където дори още няма осветление, както и на по- горе споменатите.

Banner 468 x 60 px