Неделният сблъсък между Ботев (Пловдив) и Лудогорец със сигурност ще бъде по-особен за един от футболистите на “орлите” – Тодор Неделев. Неделев заяви, че не се е чувствал желан от шефовете на “жълто-черните”, които обаче твърдяха точно обратното.

Кой крив, кой прав – всеки има своята истина. Тодор не успя да изпълни мечтата си да играе за Ботев на новия стадион “Христо Ботев”. Сега обаче ще го направи с екипа на Лудогорец. Неделев доскоро лекуваше контузия. Той обче попадна в групата за Берое (2:1), но тогава остана неизползвана резерва. Сега обаче се очаква на “Колежа” да запише първи минути след травмата.

Заради важността на двубоя Ивайло Петев се очаква да заложи н предни позиции на Десподов, Делев и Тиаго. От тях ще се очакват попадения, с които да донесат трите точки.

banner

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!