Ботев и Локо завършиха 1:1 в страхотна атмосфера на базата на жълто- черните в Коматево. Двата гола паднаха в рамките на две минути в края на мача.

Още в 1′ на мача капитанът на Локо Димитър Илиев пробва удар от дистанция по тревата, но в аут.
В 19′ Ботев отговори с отлична атака, в която Уме Емануел преодоля двама играчи на гостите, центрира към Антоан Бароан, който обаче беше изпреварен от Хоркаш.
В 26′ Матеус Силва пробва силен удар, но извън рамките на вратата.
В 30′ Николай Минков стреля към вратата на Локомотив, но твърде слабо.
В 33′ бе най-чистата ситуация за Локо. Георги Аргилашки изпусна топката при центриране, след което падна заедно с Димитър Илиев. Ерик Сорга можеше да вкара на празна врата, но шутира над напречната греда.
Последваха няколко отлични ситуации за Локо и решителни намеси на Аргилашки.
Последните минути на първата част имаше напрегнати минути пред вратата на Локо, но топката по чудо не влезе в мрежата след въможност на Па Конате да вкара на празна врата.
В 56′ Локо имаше претенции за дузпа, след като Джовани напредна с топката към Аргилашки, но бе застигнат от бранител на „канарчетата“ и падна на тревата. Валентин Железов обаче прецени, че дузпа няма.
3 минути по- късно Ботев пропусна отличен шанс след като Точукву Нади получи дълъг пас отдясно в наказателното поле, смени рязко посоката и стреля силно към вратата, но Хоркаш спаси, последва и удар на Николай Минков, но над вратата. Освен това се оказа, че има и засада,
В 62′ Антоан Бароан опита техничен изстрел от сериозна дистанция, който обаче премина над вратата на Хоркаш.
Локо отговори с удар с глава на Ерик Сорга, но над вратата.
В 81′ Антоан Бароан откри резултата на празна врата и взриви трибуните в Коматево. , който бе изведен отлично от Уме Емануел
Радостта на „канарчетата“ обаче бе кратка.
В 83′ Каракашев изненада отбраната на Ботев и Джаспър Ван Хертън си вкара автогол за 1:1.
В самия край на мача Ботев на два пъти имаше претенции за дузпа, но съдиите подминаха ситуацията
Така за 2 минути паднаха два гола и Ботев и Локо разделиха по една точка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space