Инцидент с дете в Пловдив. Момче се наряза жестоко при тренировка на футболна база в града и завърши с 12 шева в болница. За неприятната случка разказа неговата майка Атанаска Панова в социалните мрежи. Тя е изключително разтревожена, а целта на поста ѝ е да се вземат спешни мерки и да няма други пострадали малчугани.

10-годишният Димитър Илиев е четвъртокласник и тренира в състава на детския отбор на „Локомотив – Пловдив”. Детето разказа, че докато тренирало, се нарязало на стъкла на терена. Димитър и друг път е виждал стъкла на тренировка.

Футболната база е на Аграрния университет в града под тепетата. Игрищата обаче са отдадени на концесия на софийска фирма. Екипът ни се срещна с представител на концесионера, който заяви, че базата се стопанисва добре. „Възможно е да са попаднали по някакъв начин стъкла на игрищата, но мисля, че треньорите трябва да погледнат игрищата, преди да влязат да тренират”, каза Светлозар Коев, който е спасител в спортната база. Той допълни, че на място има и жива охрана, но въпреки това понякога се случвало да намират оградата компрометирана.nova

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!