България ще приеме Казахсатн в Световна група I на турнира за Купа “Дейвис” през 2023 г. Това отреди изтегленият преди минути жребий за световното отборно първенство по тенис за мъже.

Мачовете от този етап на надпреварата трябва да се проведат на 15-16 или 16-17 септември, като изборът на конкретни дати е право на домакина. Казахстан бяха поставени под №2 на жребия. Останалите възможни противници на България бяха Германия, Белгия, Аржентина, Унгария, Колумбия, Япония, Австрия, Словакия, Норвегия, Румъния и Бразилия.

За да стигне до Световна група I, националният ни отбор победи категорично като гост Нова Зеландия.

banner

Първа ракета на Казахстан е Александър Бублик №50 в световната ранглиста. Тимофей Скатов е № 127 в света, а Михаил Кукушкин е №217. На двойки Казахстан разчита на Андрей Голубьов № 47 двойки и Александър Недовесов № 67 двойки.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!